Hallo dames & heren,

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik ben Nathalie Verburgt.

Tijdens mijn studie (ortho)pedagogiek wist ik het zeker, ik ga jonge ouders begeleiden! Dit is me namelijk op het lijf geschreven.

Vanaf de éérste dag, zodra er een positieve zwangerschapstest is, wil ik ouders én hun (ongeboren) baby een goede start geven. Werken in de kraamzorg is iedere keer weer een feestje!

Voorheen heb ik gewerkt als teamleidster in een (medisch) kinderdagverblijf. In 2009 ben ik, na het afronden van mijn opleiding tot kraamverzorgende, als zzp’er gestart in de kraamzorg.

Werken als zelfstandige kraamverzorgende maakt, dat ik me vooraf goed kan voorbereiden op het gezin waar ik de  kraamzorg ga leveren. Ik heb al ruim voordat de baby zich aandient, een persoonlijk contact opgebouwd met mijn kraamgezin.

Recent ben ik gestart met het geven van de informatieve cursus ‘kraamzorg, hoe bevalt dat..?’.

Ik merk dat jonge ouders vooral bezig zijn in de zwangerschap met de voorbereiding voor de babykamer en hoe de bevalling gaat verlopen. Maar het is ook belangrijk om in alle rust de kraamweek voor te bereiden en alle informatie die je tijdens de kraamweek tot je krijgt, al een keer eerder te horen. Zo onthoud je het beter.

Wat ik belangrijk vind, is dat de kraamweek gezellig en rustig verloopt. Ook dat alle gezinsleden zich op hun gemak voelen in hun eigen huis, met mij als kraamverzorgende. Misschien is het handig om te weten dat ik niet rook.

Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Breda Zuid. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en trek ik erop uit met onze labrador Lizzy. 

Kraamzorg cursus

Wil je goed voorbereid de kraamweek ingaan, dan is deze minicursus zeker iets voor jou/jullie!